Nobilis Tilia Tamanu olej 20 ml

Nobilis Tilia Tamanu olej 20 ml

Nobilis Tilia Tamanu olej 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
219
215
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Olej z jader plodů kalaby obvejčité se svou typickou zemitou vůní je bohatý na omega 3 mastné kyseliny a má výrazné regenerační a zklidňující účinky na pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tamanu olej Nobilis Tilia se vyrábí z jader plodů kalaby obvejčité. Má svou typickou zelenou barvu a výraznou zemitou vůni. Je bohatý na přírodní antioxidanty či omega 3 mastné kyseliny, vyniká výraznými regeneračními účinky, pomáhá hojit rány a jizvy a zklidňuje pokožku. Tamanu olej není samostatně vhodný k masáži, hodí se spíše k lokálnímu ošetření pleti při poraněních a podobně.

Tamanu olej se tradičně využívá v léčitelství pro své hojivé, analgetické, antibakteriální a protizánětlivé účinky, zvyšuje místní prokrvení pokožky a je oblíbeným prostředkem k regeneraci kůže po vředech či pásovém oparu. Výborně ulevuje pokožce při bolestivých stavech, pomáhá regenerovat popálenou a poraněnou pleť či jizvy. Olej z kalaby je skvělým prostředkem na akné či ekzémy a lze jej využít také pro zklidnění kůže po bodnutí hmyzem.

Objevte exotiku

Tamanu olej je poněkud méně známým olejem, avšak jeho spektrum využití je velmi široké. Tamanu je velice odolným stromem, který je rozšířen zejmona v oblasti Afriky, Indie, Austrálie či Malajsie. Někdy bývá dokonce nazýván zeleným zlatem jižního Pacifiku díky svým překvapivým a všestranným účinkům. Tamanu olej je neuvěřitelně bohatý na obsah cenných nenasycených mastných kyselin, zejména pak kyseliny palmitové, linolové, linolenové a stearové.

Krása a regenerace

Tamanu olej je proto skvělým přípravkem pro péči o pokožku. Nejen, že chrání proti vysušení, ale činí pokožku odolnější a zároveň má zklidňující a antibakterální účinky. Tamanu olej je jedním z dobře střežených tajemství krásy žen v Tichomoří, kterým se stará o krásnou a mladistvě vypadající pokožku. Tamanu olej je vhodný pro péči o pokožku těla i obličeje a dodává jí hloubkovou výživu a hydrataci.

Proti vráskám i podráždění

Tamanu olej je nejčastěji využíván pro lokální péči. Má jedinečné antiseptické účinky, proto se hodí pro dezinfekci drobných poranění či podráždění. Pomáhá regenerovat podrážděnou pokožku a je vhodný také pro použití na pleť spálenou sluncem. Využijete jej také při poštípání hmyzem a může jej dokonce používat i pokožka náchylná ke vzniku akné, atopické dermatitidy a dalších kožních problémů.

Použití: Malé množství naneste pomocí kapátka, které je součástí víčka, na suchou pokožku a jemnou masáží vetřete.

Tip: Při teplotách pod 20 °C může tuhnout, před použitím ho pak zahřejte ve vodní lázni.

Upozornění: Olej není vhodný k vnitřnímu užití.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Protizánětlivý olej Tamanu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?