MOSSA Čisticí krémová pěna, Juicy 190 ml

Cleansing Crème-Mousse

MOSSA Čisticí krémová pěna, Juicy 190 ml

Cleansing Crème-Mousse

(4 hodn.)
Značka: MOSSA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
329
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks / Praha, Bílá Labuť > 1 ks

Čisticí krémová pěna je vhodná pro všechny typy pleti. Účinně a jemně pleť čistí, projasňuje a vyrovnává pH. Ovocné extrakty jsou plné antioxidantů a poskytují navíc jemný chemický peeling.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí krémová pěna MOSSA Youth Defence jemně odličuje a čistí všechny typy pokožky. Působí antimikrobiálně, vyrovnává přirozené pH a pokožku zanechává úžasně hebkou.

Extrakt z bílého rybízu je bohatý na AHA kyseliny, které umožňují účinně pročistit pleť a také na antioxidanty, které pokožku chrání před volnými radikály. Má protizánětlivé, zklidňující účinky a navíc působí proti začervenání. Díky obsahu levandulové květové vody má čisticí pěna MOSSA výrazné harmonizační účinky a zabraňuje vysušování.

Použití: Malé množství pěny vmasírujte do pokožky obličeje a opláchněte dostatečným množstvím čisté vody. Vyhněte se očnímu okolí.

Přírodní lotyšská kosmetika MOSSA obsahuje ve svých produktech vysoký podíl extraktů a olejů ze severského bobulovitého ovoce. Plody jsou díky drsným klimatickým podmínkám mimořádně bohaté na vitamíny a antioxidanty. Značka MOSSA má certifikaci Ecocert a mnohé z jejich produktů jsou vegan.

Produktové řady: Mossa Youth Defence

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Mossa Cosmetics SIA, Sampetera Str. 2 , Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

MOSSA: Kosmetika nabitá vitamíny ze severských bobulí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Adéla 17. 5. 2020 13:45

Jiny cistici produkt uz nepouzivam, tento je nejlepsi. Mam citlivou a mastnou, ale presto dehydratovanou plet s ucpavajicimi se pory. Tento produkt v kombinaci s jemnym kartackem pory temer dokonale vycisti a vyhladi tak relief pleti, navic vubec nevysusuje a nedrazdi. Vyhradu mam jen k pumpicce, ta davkuje zbytecne velke mnoztvi produktu, ale to je jen drobnost.

/ Lenka 1. 7. 2017 11:07

Příjemná konzistence. Pleť je po vyčištění jemnější a krásně vyčištěná.

/ Jana 12. 4. 2022 15:58

pěna je moc příjemná, hezky čistí, zkoušela jsem si s ní i umýt - odlíčit oči a nijak to neštípalo , měla jsem je samozřejmě zavřené , vůně je nádherná

Super / Markéta 25. 3. 2022 14:07

Praktické dávkování, vůně příjemná, pění akorát, pocit po vyčištění k neodolání :)

/ Lily 9. 7. 2018 17:52

Velmi příjemná konzistence a jemná vůně. Pleť nijak nedráždí, neštípe ani přehnaně nevysušuje. Už po prvním použití byl znát rozdíl - pleť byla na dotek mnohem hladší a jemnější. Balení i při denním používání dlouho vydrží, produktu stačí jen malé množství. Takže za tu cenu se určitě vyplatí.

/ Kristýna 8. 3. 2019 17:53

Zkoušela jsem jen vzoreček, takže nemůžu naplno ohodnotit produkt během používání, ale po prvním nanesení příjemný pocit, žádné pnutí nebo pálení. Pleť rozjasněná a jemná, ovšem nevím, zda by byl pro každodenní čištění, na citlivější pleti by možná mohl udělat trochu škody.

Uplne spatna volba / Anna 9. 9. 2022 20:32

Protoze mi dosel odlicovaci gel od Madary, vydala do Biooo Kotva. Bohuzel ho nemeli ani na krame, takze mi prodavacka doporucila tento produkt, ze je pry velmi podobny. Ne, neni. Bohuzel jsem debil a slepe uverila, bez toho aniz bych si jeji tvrzeni overila. Po gelu me pali oblicej, ac mam pokozku normalni. Ani nikde neni uvedeno, zda je schopen odlicit spf a podobne. Velka nespokojenost.

Doporučuji / Marie 4. 7. 2022 16:35

Nádherně voní. Nevysušuje a krásně čistí.

/ Jana 24. 4. 2023 15:58

Používám jako druhý krok v čištění pleti (po odličovacím oleji). Krásně smyje zbytky oleje a pleť dočistí. Po nanesení nechám i pár vteřin působit, ale ne moc dlouho, může pak dráždit a vysušovat. Složení bohužel není úplně nejlepší, ale i moje citlivá pleť to celkem dobře snáší. Balení dlouho vydrží, jedna pumpička je až dost. Bohužel produkt v otvoru pumpičky zasychá, tak se musí občas prošťouchnout/vyčistit.

/ Petra 19. 8. 2019 23:12

Nemám nic moc vyčíst tomuto produktu. svou práci odvedl vždy moc dobře. Na odlíčení sice používám spíše jiné věci, tak to skončilo tak, že youth defence pěnu používám spíše jako večerní masku. Mám dojem, že mi pomohla s rychlejším hojením pleti. Souhlasím, že stačí jen málo množství, rozhodně není třeba stlačit celou pumpičku.

Spokojenost / Papája 23. 2. 2023 22:26

Nádherná vůně, pěkně odlíčí, dobře pění, vydrží opravdu dlouho.

/ Hana 11. 10. 2020 10:07

Opravdu skvělá krémová pěna. Je jemná, přesto účinná. Pleť krásně vyčistí a je po něm nádherně hlaďoučká.

Doporučuji / Moni 2. 9. 2021 00:05

Krásná vůně, jemně odlíčí, velké balení - prostě super! Až dojde koupím znovu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?