Lobey Krém proti celulitidě 200 ml

Lobey Krém proti celulitidě 200 ml

Značka: Lobey
Balení:
587
Momentálně vyprodané na e-shopu

Tělový krém proti celulitidě zlepšuje vzhled pokožky v oblasti hýždí, stehen, boků a břicha. Navíc bojuje proti zadržování přebytečné vody a zvyšuje elasticitu pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém proti celulitidě od značky Lobey stimuluje mikrocirkulaci krve, hydratuje, vyživuje a znatelně prohřívá pokožku. Je vhodný pro všechny, kteří bojují s celulitidou a chtějí zlepšit vzhled pokožky v problematických partiích, ale slouží také jako skvělá prevence proti pomerančové kůži.

Krém proti celulitidě obsahuje kapsaicin, který není zcela vhodný pro velmi citlivou pokožku. Doporučujeme vždy vyzkoušet na menší oblast pokožky.

hlavní výhody 

přírodního krému proti celulitidě

  • Zlepšuje vzhled problematických partií
  • Urychluje metabolismus tuků (štěpení a jejich odplavování)
  • Bojuje proti zadržování přebytečné vody
  • Zvyšuje elasticitu pokožky
  • Stimuluje mikrocirkulaci krve
  • Účinně hydratuje a vyživuje
  • Jemně prohřívá pokožku

obsažené aktivní látky 

  • FORSLEAN® - extrakt z kořene Coleus Forskohlii je patentovaná aktivní látka známá pro své účinky při redukci hmotnosti. Vyrábí se z kořene Coleus Forskohlii nazývaného také jako životabudič z Nepálu. Společně s přírodním kofeinem napomáhá mikrocirkulaci krve v místech aplikace, čímž podporuje štěpení tuků a odplavování uvolněných mastných kyselin z tukové tkáně.
  • Kofein z Matcha Tea zlepšuje mikrocirkulaci krve, snižuje zadržování vody. Napomáhá odplavování přebytečné vody z podkožní tkáně. Zároveň urychluje metabolické procesy a přispívá k regeneraci pokožky.
  • Kapsaicin z chilli papriček prohřívá pokožku, čímž urychluje metabolické procesy a odplavování mastných kyselin z tukové tkáně.

Použití: Po aplikaci ucítíte hřejivý pocit. Při delším masírování se tento pocit zintenzivní. Zvýšená mikrocirkulace krve se projeví jemným začervenáním. Pokožka bude na dotek hladká a zvláčněná. Krém se lehce a rychle vstřebá, takže se budete moct téměř ihned po aplikaci obléct. Pro dosažení maximálních výsledků doporučujeme krém používat pravidelně - 1-2× denně, ideálně (ne však nutně) po sprše na vlhkou a rozehřátou pokožku. Krém je možné aplikovat také na suchou pokožku. K masáži můžete použít i masážního ježka nebo baňku. Před aplikací krému ideálně proveďte nejprve svoji skincare rutinu, popř. si vyn/dejte kontaktní čočky. Vyhněte se kontaktům se sliznicemi. Krém obsahuje výtažek z chilli papriček a při doteku rukou od krému s pokožkou obličeje nebo očima by vás mohl pálit. Po aplikaci krému si proto také důkladně umyjte ruce.

Lobey - to je česká 100% funkční přírodní kosmetika, kterou založili v roce 2018 tři kamarádi z Brna. Ve svých produktech využívají aktivní látky s klinickými studiemi a testy a certifikované suroviny z ekologického zemědělství.

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: LOBEY Laboratories, Řípská 960/9a , 627 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?