MÁDARA SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť 1 ks

MÁDARA SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť 1 ks

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
999
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Tato sada obsahuje 3 oceněné bestsellery MÁDARA pro suchou, dehydratovanou a namáhanou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť MÁDARA obsahuje:

Micelární voda MÁDARA 50 ml je díky jemnému složení bez přidané parfemace vhodná pro odlíčení a dočištění všech typů pleti. Složení bohaté na šťávu z aloe vera, růžovou vodu a kyselinu hyaluronovou pokožku aktivně zklidňuje a zjemňuje, zatímco micely spolehlivě odstraňují líčidla i každodenní nečistoty. 

Obnovující intenzivní sérum MÁDARA SOS Hydra 20 ml dodává hloubkovou hydrataci suché pokožce, napnutou pleť zjemňuje, zklidňuje a přináší jí úlevu. Pečující kombinace olejů, výtažků ze severských bobulovin a bylinek společně s kyselinou hyaluronovou uzamykají v pleti hydrataci a zanechávají ji vláčnou.

SOS hydratační krém MÁDARA 50 ml zbavuje suchou pokožku pnutí, aktivně ji zklidňuje a uzamyká v ní potřebnou vlhkost. Hydratační krém je navíc obohacen o množství antioxidantů a vitaminů ze severských bobulovin a ovoce. Chrání tak suchou dehydratovanou pleť před známkami stárnutí i vznikem suchých šupinek a podráždění.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky MÁDARA je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Použití: Micelární voda: Malé množství micelární vody aplikujte ráno a/nebo večer na vatový tampon a za jeho pomoci odličte či dočistěte pokožku obličeje i oči. Pokožku není nutné oplachovat vodou. Sérum: Pár kapek séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Hydratační krém: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Krém můžete použít podle potřeby i kdykoliv během dne.

SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť obsahuje produkty:

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara SOS Hydra

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?