DULCIA natural Sérum na zuby 50 ml

DULCIA natural Sérum na zuby 50 ml

Značka: DULCIA natural
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sérum na zuby s antibakteriálním kokosovým olejem a olejem z pšeničných klíčků působí proti bakteriím a zmírňují tak bolest či krvácivost dásní. Podporuje také bělení zubů.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

 

Sérum na zuby DULCIA natural obsahuje antibakteriální, protiplísňový a protivirový kokosový olej v kombinaci s olejem z pšeničných klíčků. Společně hubí bakterie, které jsou zodpovědné za zánět dásní, jejich bolest a krvácení. Zubní sérum zklidňuje dásně, zamezuje tvorbě pupínků v ústech a odstraňuje nepříjemný povlak na jazyku.

 

Důležitou složkou zubního séra je jedlá soda. Funguje jako jemné brusivo, poskytující zubům šetrnou hygienu. Absorbuje pach a v kombinaci s esenciálními oleji pomáhá osvěžit dech. Spolu s kokosovým olejem odstraňuje zabarvení zubů a krásně je rozzáří. Extrakt z grepových jader zabraňuje tvorbě infekcí, aft, zánětů, plaku, snižují krvácení dásní, zmírňují bolest zubů a zároveň ústní dutinu účinně dezinfikují. 

 

Zubní sérum překvapí svou netradiční chutí a konzistencí. Neobsahuje cukr ani pěnící přísady, proto se používá jinak než běžná zubní pasta. Vzácné esenciální oleje, jako jsou citron, hřebíček, skořice a rozmarýn výrazně ovlivňují účinky zubního séra - předcházejí nepříjemnému zápachu a jemným způsobem prohřívají a prokrvují ústní dutinu.

Použití: Na měkký zubní kartáček naneste lžičkou nebo špachtličkou malé množství séra. Zuby a dásně pečlivě vyčistěte jemnými krouživými pohyby a před vypláchnutím nechte chvilku působit. Používejte 3 - 4 x týdně, nejlépe ráno.

Skladování: Výrobek obsahuje kokosový olej, který taje při teplotě nad 23 stupňů Celsia. Změněná konzistence výrobek neznehodnotí, ale hůře se s ním manipuluje. Doporučujeme skladovat při teplotě do 20 °C, případně v ledničce.

Tip: Pravidelným používáním séra vybělíte své zuby o několik odstínů, a to bez drastických bělících přísad, obsažených v běžných zubních pastách. Pokud jsou vaše zuby zabarveny od kávy, čaje nebo cigaret, rozdíl je opravdu viditelný.

Upozornění: Panenský kokosový olej tvoří základ zubního séra. Při nízkých teplotách se může vysrážet do bílých flíčků. Jde o přirozenou reakci mastných kyselin, obsažených v kvalitním bio panenském kokosovém oleji. Když se produkt přizpůsobí pokojové teplotě, flíčky zmizí.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?