Farfalla Timeless Beauty oční fluid pomerančový květ 15 ml

Orangenblüte Anti-Ageing, Zeitlos schön-Augenfluid

Farfalla Timeless Beauty oční fluid pomerančový květ 15 ml

Orangenblüte Anti-Ageing, Zeitlos schön-Augenfluid

Značka: Farfalla
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
776
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Nutričně bohatý oční fluid s komplexem vysoce koncentrovaných účinných látek viditelně redukuje linie očního okolí, pokožku oživuje a posiluje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Timeless Beauty oční fluid pomerančový květ Farfalla je určený pro všechny typy pleti. Je vytvořen tak, aby stimuloval proces tvorby kolagenních vláken v pokožce, zpomaloval tvorbu vrásek a zmírňoval výskyt případných otoků.

Fluid na oči Farfalla s certifikací přírodní kosmetiky NATRUE je složen z esenciálních olejů, rostlinných extraktů a aloe vera šťávy. To vše v BIO kvalitě. O hydrataci a regeneraci se postará již zmíněná aloe vera šťáva, která v kombinaci s olejíčkem z kokosovým, mandlovým, šípkovým, jojobovým a rakytníkovým olejem a bambuckým máslem poskytne pleti potřebné nutrienty a zjemnění. Kyselina hyaluronová s růžovou vodou a rozmarýnovým extraktem intenzivně regeneruje unavenou pokožku.

Společnost Farfalla byla založena před více než 20 lety jako první švýcarská společnost věnující se od samého začátku výhradně přírodním aromaterapeutickým, kosmetickým a wellness produktům. Může se pyšnit certifikáty BDIH, Natrue a mnohé z jejich výrobků jsou vhodné pro vegany. Mimo to je značka Farfalla navíc zapojena  do kontrol společnosti bio-inspecta, která reguluje množství biosurovin na trhu.

Použití: Jemně vklepejte do očního okolí. V případě potřeby aplikujte ráno/večer.

Kosmetika značky Farfalla využívá aromaterapeutické síly éterických olejů a účinků dalších přírodních surovin. Ty dohromady tvoří kvalitní výrobky s neodolatelnými vůněmi, ale i nápaditým vzhledem. To vše s úctou k životnímu prostředí a certifikací BDIH.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Hlavní typ vůně: citrusová

Typ pleti: anti age, unavená pleť, zralá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Farfalla Essentials AG, Florastrasse 18 , 8610 , Uster, Švýcarsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?