MÁDARA SOS Hydra, hydratační krém 50 ml

SOS HYDRA Recharge Cream

MÁDARA SOS Hydra, hydratační krém 50 ml

SOS HYDRA Recharge Cream

(2 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
999
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Hydratační krém zbavuje suchou pokožku pnutí, aktivně ji zklidňuje a uzamyká v ní potřebnou vlhkost. Chrání dehydratovanou pleť před známkami stárnutí, zarudnutím i podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

SOS Hydra, hydratační krém MÁDARA zbavuje suchou pokožku pnutí, aktivně ji zklidňuje a uzamyká v ní potřebnou vlhkost. Hydratační krém je navíc obohacen o množství antioxidantů a vitaminů ze severských bobulovin a ovoce. Chrání tak suchou dehydratovanou pleť před známkami stárnutí i vznikem suchých šupinek a podráždění.

Hydratační krém okamžitě uleví od pnutí a pálení vysušené pokožky, pleť zjemní a zklidní, zanechá ji vláčnou a vyživenou. Spojení jojobového oleje s růžovou vodou a kyselinou hyaluronovou dodává dehydratované pleti dávku zklidnění a výživy. Navíc v pokožce uzamyká hydrataci a současně ji brání před opětovným podrážděním.

Výživný krém je navíc obohacen o výtažky z rakytníku, severské pivoňky a lnu. Kombinace těchto účinných látek dodá pleti vitaminy a antioxidanty, ochrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy i známkami stárnutí.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Krém můžete použít podle potřeby i kdykoliv během dne.

SOS Hydra, hydratační krém je součástí balení:

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara SOS Hydra

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

2 kroky podzimního mazání

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemná péče / Mo-nika 3. 2. 2018 16:35

Po aplikaci je pleť hydratovaná, jemné linky vrásek ustupují. Zkoušela jsem krém a sérum od stejné řady, je to intenzivnější péče a jas pleti. Krém se hodí ideálně pod make-up.

Zázrak / Klára 19. 5. 2023 07:43

Mám hodně suchou pleť až šupinatou a tady opravdu stačí jen malinké množství a ten okamžitý hydratační účinek je opravdu až zázračný! Ty peníze za to jsou opravdu odpovídající a vážně doporučuji všem ;-)

Opravdu funguje / Renata 16. 7. 2021 23:49

Mám problém s pletí, konkrétně růžovku a zanechané stopy po ní. Zkusila jsem tento krém,stačí ho opravdu malinko a pleť je příjemně nacuclá. Avšak nezatížená,produkt není mastný jako nějaké krémy. Tento se příjemně lehce roztírá a pleť jej hezky přijme. Vždy když si jej dám na pleť tak pleť je jakoby obnovená a znovuzrozená. Když si šahnete na pleť druhý i třetí den,cítíte ještě tu vlhkost v pleti. Na vrásky je také super. Opravdu kvalitní produkt.

Super hydratační / Jana 16. 12. 2021 17:40

Používám každé ráno a večer spolu s SOS sérem a dělá to s mou suchou pletí zázraky. Opravdu vydrží celý den hydratovaná. Krásně se vstřebá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?