Saloos Masážní olej atopikderm 50 ml

Saloos Masážní olej atopikderm 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
181
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Tělový a masážní olej Atopikderm se postará o ideální péči a výživu kůže postižené ekzémy, lupénkou nebo vyrážkami. Obsahuje pupalkový a brutnákový olej, které regenerují přecitlivělou suchou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Atopikderm Saloos se postará o ideální péči a výživu kůže postižené ekzémy, lupénkou nebo vyrážkami. Olej je vhodný nejen při akutních problémech, ale i v klidovém období, kdy je nutno pokračovat v péči a tím předcházet dalším potížím.

Olej se skládá ze 100% rostlinných olejů, které pečují o namáhanou pokožku a uzamykají v ní hydrataci. Díky vícenenasycené mastné kyselině gamalinolenové, která se nachází především v přidaném pupalkovém a brutnákovém oleji, je Atopikderm vynikající k regeneraci přecitlivělé, suché a namáhané pokožky. Působí protizánětlivě a zmírňuje silné svědění a zarudnutí kůže.

Pro náročnou pokožku

Saloos Masážní olej Atopikerm je určený pro pokožku s náročnějšími požadavky, především pak o takovou, jež trpí lupénkou, ekzémy či atopickou dermatitidou. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje zdravý metabolismus pokožky, pomáhá proti podráždění a stimuluje prokrvení, díky čemuž je urychlena regenerace pokožky. 

Přírodní oleje

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a umocňuje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Jemná a zklidněná pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními oleji podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Sezamový olej je mimořádně vhodný na pleť náchylnou k vysušení, intenzivně ji zjemňuje a dodává jí hloubkovou výživu. 

Nejen pro atopiky

Masážní olej Atopikderm je vhodný pro pokožku trpící různými kožními problémy, jako je atopická dermatitida, lupénka, přecitlivělost či ekzém. Pupalkový a brutnákový olej působí jako blahodárný zklidňující balzám, který zmírní nepříjemné svědění a tvorbu šupinek a udržuje pokožku jemnou a vláčnou. Meruňkový olej pak zjemňuje, navrací pokožce pružnost a podporuje regeneraci díky antioxidantům. 

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do pokožky.

Tip: Olej používejte nejen při akutních potížích, ale především jako prevenci. Pravidelná péče o pokožku celého těla dokáže předcházet návratu ekzémů a dalším příznakům přecitlivělé suché pokožky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání / Markéta 19. 7. 2019 15:50

Olej jsem si nanesla na rozpraskanou kůži po ekzému, jak radí popis produktu a kůže okamžite začala štípat (není otevřená, ani infikovaná), zkusila jsem tedy alespoň na sušší místa (opět dle popisu určení oleje) na nohách a opět zklamání, špatně se vstřebává a pokožka zůstává suchá, i přes viditelný film olejíčku.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?