Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Warm Peach 10 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Warm Peach 10 g

(3 hodn.)
699
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Světlý odstín minerálního make-upu zdokonaluje vzhled pleti a má příznivý vliv na její kvalitu. Odstín je určen pro pokožku s teplým nazlátlým či broskvovým podtónem, dodává sjednocení a rozjasnění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lily Lolo Minerální make-up Warm Peach je určen především pro světlý odstín pleti s teplejším medově nazlátlým či broskvovým podtónem. Díky hedvábně jemné textuře zdokonaluje vzhled pokožky, aniž by ji zatížil či vytvořil neprostupný film. Ochranný faktor SPF 15 efektivně zmírňuje negativní působení slunečního záření a zpomaluje stárnutí pleti.

Minerální make-up Lily Lolo je skvělou přírodní alternativou v oblasti dekorativní kosmetiky. Sjednocuje barevný tón pleti, pomáhá zakrýt případné nedokonalosti a dodává vám přirozeně krásný vzhled. Jemné rozjasňující částečky rozzáří vaši tvář a dodají zdravou barvu unavené a zašedlé pleti. Make-up je mimořádně jemně namletý, velice snadno se nanáší pomocí houbičky či kabuki štětce a nevytváří efekt masky.

Díky přírodnímu složení bez chemických látek a pro kůži potenciálně škodlivých syntetických složek je vhodný pro všechny typy pleti. Nedráždí pokožku, nezpůsobuje začervenání a lze jej použít i pro citlivou či aknózní pleť. Zároveň je vysoce odolný proti otěru i vlhkosti a vyznačuje se celodenní výdrží bez nutnosti dodatečných úprav. Je možno jej také vrstvit podle požadované míry krytí. Minerální make-up je ideální i pro náročné uživatelky, které si přejí bezchybný, avšak dokonale přirozený výsledek.

Použití: Pro bezvadný výsledek make-up aplikujte pomocí štětce kabuki nebo houbičky na make-up. Odsypte menší množství pudru do víčka od krabičky make-upu. Pudr poté naberte štětcem kabuki a jemným tlakem proti víčku jej krouživými pohyby rovnoměrně rozprostřete po celé ploše štětce. Odklepejte přebytečný pudr a make-up s použitím mírného tlaku aplikujte krouživými pohyby na pleť, přičemž postupujte od linie čelistí nahoru.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Odstín: světlá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Primer - zdokonalte svůj make-up

Rychlé líčení do pěti minut

S minerály ke krásné pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Denisa 17. 9. 2018 20:51

Hezky kryje a sjednotí pleť. Může zvýraznit vrásky.

Doporučuji / Markéta 26. 3. 2018 09:26

Můj oblíbený minerální makeup, skvělý na pleť se sklony k akné. Akné nezhoršuje (jako jiné make-upy), naopak mám po něm pleť vždy o maličko lepší. Výhodou je také velmi rychlá a komfortní aplikace, díky tomu je možné make-up aplikovat i narychlo - například na výletě. Zároveň se dá vrstvit během dne a vypadá pořád stejně krásně. Doporučuji odstín vyzkoušet v kamenném obchodě, přes internet se těžko trefuje - pigment je výrazný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?