MÁDARA SOS Hydra, Hydratační maska s okamžitým efektem 60 ml

SOS HYDRA Mask Moisture+Radiance

MÁDARA SOS Hydra, Hydratační maska s okamžitým efektem 60 ml

SOS HYDRA Mask Moisture+Radiance

(1 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
849
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Hydratační maska s okamžitým efektem přináší rychlou úlevu suché podrážděné pleti a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Maska pečuje o suchou, citlivou a stresovanou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační maska s okamžitým efektem MÁDARA SOS Hydra přináší rychlou úlevu suché podrážděné pleti a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Maska pečuje o suchou, citlivou a stresovanou pokožku díky spojení olejů, zklidňující růžové vody a výtažků z kořene pivoňky. Uzamyká v pokožce hydrataci, zjemňuje ji a vyrovnává barevné nerovnosti.

Hydratační maska účinně regeneruje suchou pokožku a ulevuje od pnutí, svědění i dalších nepříjemných pocitů spojených s dehydratací. Kombinace jojobového oleje a růžové vody pleť intenzivně hydratuje, zjemňuje ji a zároveň uzamyká potřebnou vlhkost v pokožce. Začervenalá šupinkatá pokožka tak získává zdravou barvu a je jemná a vláčná.

Složení je navíc obohaceno o kyselinu hyaluronovou a výtažky z pivoňky, které pleť posilují a eliminují známky stárnutí. Účinné látky stimulují přirozenou tvorbu ceramidů a chrání pokožku před vysušením.

Použití: Silnější vrstvu masky aplikujte na suchou odlíčenou pokožku obličeje a nechte působit minimálně 15 minut. Nevstřebané zbytky smyjte vlažnou vodou či setřete vatovým tamponkem. Používejte podle potřeby 2-3x týdně.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara SOS Hydra

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Z blogu4

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

SOS péče o pleť v zimě

Tipy na hydratační přípravky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hedvábí na obličeji / Kristýna 11. 6. 2021 01:30

Nejlepší maska, jakou jsem vyzkoušela. Složení je tak hebké, že máte pocit, že na pleť nanášíte čisté hedvábí. Je opravdu hluboce hydratující, pleť si na masce slupne. Já osobně ji třeba nesmívám (je v návodu, že to není nutné). Většinou kombinuji s peelingem. Pleť se pak zklidní. Příjemná vůně (jako celá SOS řada). Opravdu doporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?