Five Fives Henna Lamda měděná 100 g

Five Fives Henna Lamda měděná 100 g

(3 hodn.)
166
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Henna Měděná egyptská henna Lamda vlas obarví a zároveň o něj pečuje. Prášek z listů henny má skvělé barvicí a regenerační schopnosti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Měděná egyptská henna Lamda Five Fives vlas obarví a zároveň o něj pečuje. Prášek z listů henny má skvělé barvicí a regenerační schopnosti. Pravidelné barvení hennou je prospěšné pro zdravý lesk vlasů i zdraví vlasové pokožky, kdy působí proti lupům a pokožku zklidňuje. Měděná henna je nejvhodnější pro světlé až oříškově hnědé vlasy.

Egyptská henna s příměsí heřmánku, skořice, kurkumy a dalších je považována za nejkvalitnější hennu vůbec. Snadno vlas obarví a dodá mu krásnou sytou barvu. Výsledná barva po hennování se odvíjí od původní barvy vlasů, většinou se jedná o odstíny měděné s teplými odlesky do červené. Při barvení navíc vlas získává lesk, sílu a stává se pružnějším.

Čistá henna během barvení regeneruje samotný vlas i pokožku hlavy. Zaceluje roztřepené suché vlasy, uhlazuje jejich strukturu a chrání je před poškozením. Navíc dodává vlasu lesk a pružnost. Při pravidelném barvení eliminuje výskyt lupů, vlasovou pokožku zklidňuje a brání projevům dermatitidy.

Použití: Potřebné množství henny zalijte horkou vodou či čajovým odvarem tak, aby vznikla hustá kaše. Naneste rovnoměrně do suchých vlasů a nechejte působit alespoň hodinu. Poté z vlasů důkladně vymyjte čistou vodou.

Tip: Barvu henny je možné upravit přidáním kávy, kakaového prášku, medu či citronové šťávy. Dva až tři dny po barvení hennou nepoužívejte šampon ani kondicionér, aby se barva ve vlasech ustálila.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny. Rostlinné barvy Henne Color jsou složeny z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá. Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Henna Lambda Five Fives je pěstována v okolí města Asuánu v jižním Egyptě. Zdejší klima je velmi příznivé pro růst této rostlinky a ta tak má ve svých listech mimořádně vysoký podíl barviva.

Barva: měděná

Výrobce: Alystra s.r.o., Lysolajské údolí 37/148 , 165 00, Praha 6, Česká republika

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Co všechno umí henna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kristýna 4. 5. 2019 14:57

Zlepší kvalitu vlasů (i když konečky hodně vysušuje), ale obarvení je za 3 umytí pryč.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?