Mýdlovar Luxusní květinové mýdlo s magnolií - 120 g - i pro citlivou a ekzematickou pleť

Zákazníky doporučované zboží Mýdlovar Luxusní květinové mýdlo s magnolií - 120 g - i pro citlivou a ekzematickou pleť od oblíbené značky Mýdlovar - toto zboží si můžete nechat poslat v časově omezené akci za 199.00 Kč.

Omamá magnolie provoní pokožku celého těla i obličeje a čichat si k vám budou chodit lidé z širokého okolí. 🙂 Trénované nosy zmerčí i osvěžující a zklidňující vůni esenciálního oleje z palmarosy. Ručně ukuchtěné a kouzelně barevné mýdlo si oblíbí kůže suchá i mastná, citlivá, ekzematická i aknózní a opucnout s ním můžete i vlasy. Bambucké máslo se v něm bratříčkuje s mandlovým olejem a společně dodávají pokožce výživu a zabraňují vysoušení. Minimalisty potěší jeho multifunkčnost, ekology zas obal z recyklovaného papíru.

Česká značka Mýdlovar proměnila obyčejnou kostku mýdla v luxusní zážitek. Voňavé pěnivce vyrábí ručně, z poctivých přírodních ingrediencí a lokálního původu, jak jen to jde. Z jejich nádherných barev přechází zrak, malířkou je přitom pouze sama příroda. Vyladěná kosmetická mýdla si oblíbí každý typ pokožky, vhodná jsou i na pleť obličeje, většina z nich krásně umyje i vlasy a vyberou si i citlivé osoby a rodiny s miminky. V Mýdlovaru zkrátka myslí na všechny a proto svá mýdla vyrábí také co nejšetrnější pro životní prostředí - náš společný a nenahraditelný domov.

Parametry produktu Mýdlovar Luxusní květinové mýdlo s magnolií - 120 g - i pro citlivou a ekzematickou pleť

  • Název: Mýdlovar Luxusní květinové mýdlo s magnolií - 120 g - i pro citlivou a ekzematickou pleť
  • Cena: 199.00 Kč
  • Výrobce: Mýdlovar