Sonett Odstraňovač vodního kamene 1 l - na bázi kyseliny citronové

Exkluzivní Sonett Odstraňovač vodního kamene - 1 l - na bázi kyseliny citronové od známé značky Sonett - toto zboží zakoupíte za jedinečnou cenu 159.00 Kč.

100% přírodní odstraňovač vodního kamene od Sonettu je účinný všude, kde se kumulují vápenaté usazeniny, neboli vodní kámen - na bateriích a armaturách, dlaždičkách, toaletách, na kuchyňském náčiní, kávovarech, rychlovarných konvicích nebo pračkách či myčkách. Základní složkou je kyselina citrónová v potravinářské kvalitě.

Sonett jsme si zamilovali. Vyrábí nejspíš tu nejkvalitnější a nejčistší ekologickou drogerii, kterou lze v Česku sehnat. Do důsledků řeší kvalitu surovin, výrobu svých prostředků a dopad na naše zdraví i životní prostředí. Garantují 100% odbouratelnost všech svých produktů. Používají dokonce suroviny v BIO kvalitě, což je i ve světě ekodrogerie velmi neobvyklé. Zcela výjimečný je fakt, že používají i energeticky silné balzamické přísady, které dále rytmizují a taktéž pravotočivě vířenou, energizovanou vodu. Samozřejmě žádné živočišné suroviny, žádné testování na zvířatech.

Parametry produktu Sonett Odstraňovač vodního kamene - 1 l - na bázi kyseliny citronové

  • Název: Sonett Odstraňovač vodního kamene - 1 l - na bázi kyseliny citronové
  • Cena: 159.00 Kč
  • Výrobce: Sonett