Lavera Lehký tekutý make-up s kyselinou hyaluronovou (30 ml) 02 Cool Ivory

Udělejte si radost produktem Lavera Lehký tekutý make-up s kyselinou hyaluronovou (30 ml) - 02 Cool Ivory od kvalitní značky Lavera - toto zboží si můžete nechat poslat za příjemnou cenu 479.00 Kč.

Tak tohle se značce Lavera opravdu povedlo. Lehoučký hedvábný make-up pleť krásně sjednotí, zakryje drobné nedokonalosti a navrch dodá i dávku hydratace. O tu se postará kyselina hyaluronová, stejně jako o jemné vrásky, které zlehka vyhladí. Složení bez těžkých minerálních olejů pokožku nezatíží a zanechá ji přirozeně svěží a zářivou jako ze žurnálu.
Otestovali jsme, co make-up vydrží – při sportu i v běžném dni – a vyťukali o tom upřímnou recenzi na blog. Tak jukněte. 🙂

Lavera je jedním z pionýrů biokosmetiky. Vznikla již v roce 1987 a opírá se o sílu přírody. To je podle zakladatele značky jediný správný způsob, jak dosáhnout přirozené krásy. Do středu zájmu a svých inovací staví v Laveře zákazníky, jejich přání a tužby a také péči o životní prostředí. Všechny produkty jsou proto v BIO kvalitě a mají přísnou evropskou certifikaci NaTrue. Žádné výrobky Lavera v našem sortimentu neobsahují živočišné suroviny ani nebyly testované na zvířatech. Jsou tak vhodné pro vegany a mají certifikát Vegan Society.

Parametry produktu Lavera Lehký tekutý make-up s kyselinou hyaluronovou (30 ml) - 02 Cool Ivory

  • Název: Lavera Lehký tekutý make-up s kyselinou hyaluronovou (30 ml) - 02 Cool Ivory
  • Cena: 479.00 Kč
  • Výrobce: Lavera